W dniu 2.06. 2014 r. studenci II roku IPŻ mieli zajęcia terenowe z przedmiotu - technologia produkcji spożywczej i gastronomicznej w hotelu "MERCURE" w Krynicy Zdroju.
Celem zajęć było poznanie struktury organizacyjnej, zasad funkcjonowania hotelu franczyzowego, a także układu funkcjonalnego części gastronomicznej.
Dzięki uprzejmości pani Katarzyny Motyl - współwłaściciela hotelu, studenci mogli zobaczyć nie tylko część gastronomiczną i konferencyjną hotelu, ale także spa, siłownię i pokoje hotelowe.
Zobacz załączoną galerię online na:
https://www.ans-ns.edu.pl/wi/instytut/o-instytucie/aktualnosci/1093-zajecia-terenowe-w-hotelu-mercure-w-krynicy-zdroju#sigProIdc9f2fafdd0
https://www.ans-ns.edu.pl/wi/instytut/o-instytucie/aktualnosci/1093-zajecia-terenowe-w-hotelu-mercure-w-krynicy-zdroju#sigProIdc9f2fafdd0