Niezmiernie miło nam jest podzielić się informacją, że referat pt.: „Prozdrowotne przekąski - ocena wybranych cech jakościowych” zaprezentowany przez studentów z Koła Naukowego Dietetyków zdobył wyróżnienie podczas II Ogólnopolskiej Konferencji Studentów i Doktorantów pt.: “Żywność. Żywienie. Rynek. Innowacje w nauce i praktyce.”
Konferencja została zorganizowana przez Koło Naukowe Żywieniowców Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i odbyła się w dniu 18 listopada 2021 roku.
Badania i referat zostały opracowane przez: Sonię Miczołek, Artura Platę, Karolinę Mastalerz, Ewelinę Weselak i Patrycję Kołodziej, a podczas konferencji w roli Prelegentek wystąpiły: Sonia Miczołek i Karolina Mastalerz.
Opiekę naukową nad przebiegiem i opracowaniem wyników badań sprawowali: dr inż. Anna Mikulec, mgr inż. Marek Zborowski oraz dr inż. Izabela Mandryk.
Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów.