W ramach udziału w Ⅲ Międzynarodowym Sympozjum Studenckich Kół Naukowych w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie „ŚRODOWISKO – ROŚLINA – ZWIERZĘ – PRODUKT” studenci z Koła Naukowego Dietetyków Akademii Nauk Stosowanych w Nowym Sączu opublikowali dwa rozdziały w punktowanej monografii naukowej:
- „Żywność wygodna a jej wartość odżywcza oraz spożycie wśród studentów kierunków medycznych PWSZ w Nowym Sączu” autorstwa Soni Miczołek, Kingi Janickiej, Patrycji Kołodziej oraz Natalii Potaczek (opiekun naukowy dr inż. Anna Mikulec).
Monografia:Wybrane-zagadnienia-z-zakresu-bromatologii
- „Ocena wybranych cech jogurtów z dodatkami smakowymi produkowanych metodą zbiornikową” autorstwa Artura Platy, Natalii Wcisło oraz Karoliny Mastalerz (opiekun naukowy mgr inż. Marek Zborowski).
Monografia: Wybrane-zagadnienia-z-zakresu-produkcji-surowcow-zywnosci-i-kosmetykow_Tom-2-1
Gratulujemy autorom publikacji oraz opiekunom naukowym i zachęcamy do zapoznania się
z monografią!
Ocena wybranych cech jogurtów z dodatkami smakowymi produkowanych metodą zbiornikową